dimecres, 20 de setembre del 2017

Comunicat del 20/09/2017


Comunicat
Avui dimecres 20 de setembre de 2017 el govern de l’Estat espanyol ha creuat una línia vermella que atempta clarament contra els drets civils i l’estat de dret a tot el país. Ha intervingut de fet el govern de la Generalitat escollit democràticament pel poble de Catalunya i ha imposat de fet un estat d’excepció.
Més enllà de posicions partidistes i ideològiques, la situació creada demana una posició clara contra aquesta acció feta suposadament en nom de la llei, una acció que atempta de manera manifesta contra els drets de la població i contra tota política de la conversació.
La psicoanàlisi d’orientació lacaniana ha sortit cada vegada que ha estat necessari a defensar l’estat de dret. I així cal fer-ho també a Catalunya. Rel i Llamp, Grup Impulsor de la Xarxa Zadig a Catalunya, s’adhereix al Comunicat de la Comunitat de Catalunya de la ELP que acaba d’expressar “la seva enorme preocupació pels fets que s’estan esdevenint en les darreres hores a Catalunya. Es tracta, sens dubte, de vulneracions de drets civils que sota cap concepte poden justificar-se”.
Properament Rel i Llamp convocarà una reunió per debatre i elaborar la difícil situació que estem vivint.
El Blog de Rel i Llamp publicarà els textos rebuts per seguir el debat:
Podeu enviar-los a : relillamp@gmail.com
Anna Aromí, Miquel Bassols, Neus Carbonell, Xavier Esqué
Rel i Llamp – Grup Impulsor

Barcelona, 20 de setembre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Rel i Llamp - octubre 2018

16/10/2018 —  Carta Aberta da Escola Brasileira de Psicanálise em defesa da Democracia. —  Les discours qui tuent. Forum Zadig en Belgiqu...